Hvalpeplaner 2019

Fiona venter hvalpe!


Hvor er det bare fantastisk, at vi nu er her. Der har været mange overvejelser om, hvilken hanhund det skulle være. Valget faldt efter megen overvejelse på Bildvin's Løvehjerte også kaldet Messi, som er en rigtig fin hanhund med sundhed og eksteriør iorden samt flotte udstillingsresultater og kritikker, som kan ses på hundeweb. Synes at han ville komplementere Fiona fint, så det var dejligt, at aftale om parring faldt på plads med Kennel Morberg. Nu var det bare at vente på løbetid.


Faktum er nu, at Fiona er drægtig, og vi glæder os SÅ meget til at se de små dejligheder om ikke så længe, da hun har termin ultimo april. Så vi venter blenheim og tricolour hvalpe.  
Fiona har været på date med DKCH Bildvin's Løvehjerte "Messi", så vi har fået hvalpe blenheim/tricolour 26. April 2019 - Vores første kuld, så det er al sammen meget spændende.


Både DKCH Bildvin's Løvehjerte (Messi) sundhed samt Fionas er i top.  Begge opfylder avlsrestriktionerne for racen samt også begge MRI skannet med fineste resultat. 


Er du interesseret i en hvalp, så se under Køb hvalp.


ALLE HVALPE ER PT RESERVERET