Nyheder

VI ER GLADE FOR ALLE DE HENVENDELSER VI FÅR VEDR. HVALPE, MEN KAN SLET IKKE FØLGE MED. VI SKRIVER PT. IKKE OP PÅ VENTELISTE.


April 2021

Endelig forår. Knirke har været igennem alle sundhedsundersøgelser med fine resultater. Så må vi se hvad planerne bliver. Marts 2021

Det er al for lang tid siden sidste nyt. Denne coronapandami har også påvirket os som familie samt hvalpekøbere, så jeg har slet ikke kunne følge dem via besøg, som vi ellers holder meget af og værdsætter. 

Men vi har nu mødtes til et udendørs hvalpetræf, og ih hvor var de blevet store. Så dejligt at se dem og familierne igen.


Sep 2020

Alle hvalpe har fundet nye søde familier. 


Aug 2020

Fiona fødte sent mandag aften ved kejsersnit 4 dejlige og store hvalpe. Af en eller anden årsag, så fik hun ikke presseveer, og da vandet var gået, og der efter 3 timer endnu ikke var sket noget, så måtte vi afsted til dyrlægen. Vi er bare nu så glade for, at de alle har det godt og trives. Fiona har godt med mælk og en super hundemor.

se evt. også under hvalpe.


Desværre mistede den 6. august den lille tri dreng. Vi er dybt berørte, og gjorde hvad vi kunne. Var også til dyrlæge, men desværre gik han bort. Vi fik ham obduceret, og det var et af naturens luner. Nu er vores fokus på Fiona og de 3 små som trives og har det godt. Snart har de fordoblet deres fødselsvægt. 


Juni 2020

Fiona er parret med fin tricolour hanhund Elivs, som har fine sundhedsresultater.


Apr 2020

Vi venter fortsat spændt på Fiona går i løb, og forventer det bliver ulitmo april.

Ellers i disse coronatider passer vi på os selv, og er glade for at bo som vi gør, landligt og masser af plads til hundene. Hundene elsker at komme på marken.


Mar 2020

Vi er så småt igen startet op på ringtræning af Knirke og Fiona til de kommende udstillinger i foråret. For mig er det vigtigt at få bedømt mine tæver, så jeg bedst muligt kan finde det bedste match, når tid er til parring og sundheden er iorden. Og så er det iøvrigt bare rigtig hyggelig træning og ses med andre hundeejere. Ellers er vores hunde jo først af alt familiehunde,og elsker at komme i naturen og grave efter mus og pløre sig til. Så det er bestemt ikke sådan, at de render rundt og dufter af sæbe og lokkerne sidder lige som de skal 24/7. Næh at rulle sig i hestelort og lign. det er toppen. 


Feb 2020

Vi har lavet aftale om parring med en ældre sund, skøn og dejlig hanhund. Så vi afventer Fionas løbetid.


Jan 2020

Fiona og jeg er startet til HTM/dogdancing, hun elsker at lege og have kontakt øvelser, og jeg selv er vist også et stort legebarn, så det passer fint. Så vi hygger os max, og nyder at have dét sammen.


Dec 2019

En fantastisk og sidste udstilling i år. Jeg var meget glad for, at 2 af hvalpekøberne havde lyst til at udstille hvalpene. Ikke mindst for at få bedømt Fionas afkom nu det også er første gang for os.  

I begge udstillet klasser var et særdeles stærkt felt. 3 af Fiona's hvalpe blev udstillet samt også Fiona. Min lille frk Strithår/Knirke Me&My Adorable Aviaya fik særdeles lovende og 1. Vinder Samt BIM.

Hendes søster Me&My Awesome Amy /Asta fik særdeles lovende og en flot 5. Placering/ejer Michelle Hartmann,

og brormand Me&My Almighty AleXander/Luki ejere Philip Koldt og Anne Nielsen fik også særdeles lovende og en 2. Placering. Begge også flot kritik for handling, ved det var stort også for dem. Allesammen fik meget fine kritikker.

Fiona fik Excellent, og en flot 4. Placering, kun 7 mdr. efter hun fødte dette pragtfulde, og vores 1. Kuld med Messi som far. Tak til Kennel Morberg. Fiona er slet ikke tilbage i pels mm, og ville slet ikke have stillet hende, men syntes det var lidt sjovt og stort at 3 af 4 var i ringen, så selvfølgelig skulle hun med også.  Vi er fortsat allesammen nye på dette felt, så bare så mega stolt af mit 1. Kuld, og ikke mindst deres ejere 🥰, men mest af alt, at de alle har et dejligt hundeliv. Nov 2019

Knirke er startet til "Lømmeltræning" (det gik jeg også til med Fiona, og er en slags tricks/lydighed træning - rigtig sjovt). Vi fortsætter også med Ringtræning, og starter snart svømning med alle hundene. Vi skal på endnu en udstilling her i november, det er Cavalierklubbens juleudstilling, og her deltager både Fiona og Knirke, samt 2 af hendes søskende - Asta (Amy) og Luki (AleXander). Det skal nok blive hyggeligt og sjovt.


Efterår/Vinter er også tiden, hvor vi starter hundesvømning. De har så godt af, at bruge deres krop og hoved, på en anden måde. Knirke har netop været i for første gang, og det var lidt overvældende, men hun var super dygtig, og er en rigtig god svømmer. Cirkeline elsker simpelthen dette element, og kan slet ikke være i sig sig selv af glæde og begejstring, så hende skal jeg lige passe lidt på. Men pt. går de 1 gang om ugen, og ellers ca hver 14. dag. 


Okt 2019

Fiona's hvalpe er nu 6 mdr., og trives godt hos deres familier. Alle har gået til hvalpetræning/motivation. Vi mødes, når vi kan og det er muligt. Så herligt fortsat at kunne se og følge dem, det betyder meget for os.


Sept 2019

Rigtig hyggeligt hvalpetræf. Vi er så glade og taknemmelige over, at vi synes de har fået de bedste familier, som også elsker dem højt. Vi sætter meget stor pris på at have jævnligt kontakt og ses, når det er muligt. Dejligt og vigtigt for os at ses, og kunne følge dem og familierne. 


Sept 2019

Knirke har været til sin første udstilling i Ballerup, og det hele var lidt overvældende. Men hun vandt babyklassen og blev dermed Bedst i Racen (BIR), så stolt af hende.

Hun fik en rigtig fin kritik (bedømmelse).


Juli 2019

Alle hvalpene med undtagen af Aviaya (Knirke), er flyttet hjemmefra til søde familier. Vi beholder selv Knirke, som vi kalder hende i daglig tale, og håber, at hun også kan  på et tidspunkt, kan få nogle hvalpe. 


Apr 2019

26. april har Fiona født 4 dejlige hvalpe - se mere under Fionas hvalpe


Mar 2019

29. marts er Fiona med sikkerhed skannet drægtig - vi glæder os :O)


Feb 2019

Fiona har været på date med Messi


Jan 2019

Vi har fået en aftale med Kennel Morberg vedr. parring - se mere under Nyheder, valg af hanhund


Dec 2018

Vi planlægger hvalpe og ved at finde fin og egnet hanhund til Fiona